Баканов прийшов на зустріч “Слуги народу” з “пустими папочками”

 

На зустрічі президента України Володимира Зеленського із майбутніми народними депутатами від його партії «Слуга народу» був присутній виконувач обов’язків голови СБУ Іван Баканов. За словами учасників цієї зустрічі, він приніс до Офісу президента порожні папки – «про всяк випадок».

Про це в четвер, 25 липня, інформує “Радіо Свобода”.

Першим про папки очільника СБУ згадав Олександр Ткаченко – гендиректор телеканалу «1+1» і кандидат під номером 9 партії «Слуга народу», який проходить за її списками до нового парламенту.

«У папочках були біографії кандидатів. Просто спокус дуже багато», – пояснив він.

Його слова підтвердив і інший учасник зустрічі з президентом – адвокат і 48-й номер у списку «Слуги народу» Олександр Качура. Він додав, що на зустрічі з президентом їм нагадали про рівність усіх перед законом.

«Нас було попереджено, що відповідальність буде незалежно від партійної належності – закон один для всіх», – зазначив він.

Дмитро Наталуха, 14-й номер в списку «Слуги народу», пригадав також настанови до майбутніх депутатів від Володимира Зеленського, який закликав їх «не красти, не йти на компроміси із совістю, ні з будь-чим іншим…».

​Як повідомили майбутні парламентарі, з якими вдалося поспілкуватися журналістам, зустріч була призначена на 12:00 25 липня в Офісі президента. Утім, перші партійці почали збиратися ще з 9-ї ранку – за три години до анонсованого початку.

За даними журналістів «Української правди», на зустрічі також були присутні голова офісу президента Андрій Богдан і перший помічник голови держави Сергій Шефір.

Як інформувала “Новинарня“, зустріч майбутніх народних депутатів від “Слуги народу” з президентом Володимиром Зеленським відбулася в офісі глави держави і тривала близько години.

Читайте також:
Поліція шукає автора відео, на якому вантажівка збиває Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна