На окрузі в Сєвєродонецьку двійник посунув висуванця Медведчука на користь “Слуги”

 

На Луганщині у Сєвєродонецьку на 106-му окрузі спрацювала стратегія “кандидат-двійник”. У результаті, кандидат партії “Опозиційна платформа – За життя” опинився нижче в рейтингу, а округ став єдиним на Донбасі, де здобув перемогу кандидат від “Слуги народу”.

Як повідомляє “Новинарня“, на це у вівторок, 23 липня, звернув увагу журналіст Денис Казанський.

Основна боротьба на окрузі, за прогнозами, повинна була розгорнутися між людиною Сергія Шахова – самовисуванцем Юрієм Фурманом і кандидатом від ОПЗЖ Валерієм Чернишем, за якого агітував особисто Бойко.

“Фаворитом вважався Фурман. Щоб обійти його, штаб Черниша зареєстрував технічного кандидата-двійника з таким же прізвищем – Андрія Фурмана. В результаті фейковий Фурман спрацював. Він набрав аж 3,5% голосів, а справжньому Фурману не вистачило до першого місця тільки 2%”, – пише Казанський.

Перше місце посів “не підступний Черниш”, а нікому не відомий “Слуга народу” Олексій Кузнєцов. Він, за словами Казанського, не вів виборчу кампанію належним  чином. Черниш від ОПЗЖ посів лише третє місце.

“Це єдиний округ, який виграв на Донбасі “Слуга народу”. І виграв він його виключно через тупість місцевих регіоналів. Давно кажу, що наші вибори веселіші, ніж будь-який серіал”, – резюмує журналіст.

Як інформувала “Новинарня“, у Покровську на 50-му окрузі – фальсифікації і шини, воюють два мери-“сепари”. 

Читайте також:
Балога “відвоював” округ у кандидата від “Слуги народу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна