У мережі оприлюднили документальний фільм “Крим. Оточені зрадою”

 

Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України «Військове телебачення України» оприлюднила на своєму YouTube-каналі документальний фільм «Крим. Оточені зрадою».

Документальна стрічка з’явилася на YouTube у вівторок, 23 липня.

“Це – реальна історія боротьби 36-ї бригади берегової оборони під час окупації Кримського півострова росіянами”, – розповідають творці стрічки.

Автор фільму, військовий журналіст Віктор Гром, одним з останніх виходив із заблокованої військової частини у с. Перевальному АР Крим, де на той час розташовувалась бригада. Там він відзняв унікальні кадри захоплення та блокування частини, а також обличчя тих, хто зрадив і тих, хто залишився вірним присязі українському народові до останнього.

У стрічці є й ексклюзивні інтерв’ю з очевидцями та безпосередніми учасниками тих подій: Ігорем Воронченком, Мустафою Джемілєвим, Юрієм Головашенком, Віктором Сікозою. Розмови записані вже у наш час.

Як інформувала “Новинарня“, у березні 2019 року презентували фільм “Крим. Оточені зрадою” про блокаду півострова і вихід 36-ї бригади.

Читайте також:
Держкіно анонсувало дату виходу в національний прокат фільму “Черкаси”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна