Внаслідок терактів у Іраку загинули двоє людей, четверо – поранені

 

Унаслідок трьох окремих терористичних актів у Іраку, вірогідно вчинених бойовиками ІДІЛ, загинуло двоє цивільних, ще четверо отримали поранення.

Про це у понеділок, 22 липня, повідомляє “Сіньхуа”.

“У південній провінції Даяла загинув один цивільний і троє інших отримали поранення, коли бомба, закладена біля дороги, вірогідно бойовиками ІДІЛ, вибухнула в саду в селі аль-Еслах”, — йдеться у повідомленні.

Інший смертельний випадок стався у провінції Салахудін. Фермер загинув, а його син отримав важкі поранення, коли у селі поблизу міста аль-Доур вибухнув фугас.

Окрім цього, в неділю бойовики ІДІЛ також запустили сім мін по селу аль-Еслах, однак унаслідок цього ніхто не постраждав.

“Сіньхуа” зазначає, що безпекова ситуація в Іраку суттєво покращилася після того, як безпекові служби країни повністю здолали бойовиків ІДІЛ наприкінці 2017 року.
Залишки ІДІЛ, однак, розчинилися у міських зонах або відійшли у пустелі та гірські регіони. Знайшовши безпечні сховки, вони проводять регулярні партизанські напади на цивільних та силовиків, інформує агентство.

Читайте також:
Археологи розкопали невідоме місто на території Іраку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна