Вакарчук розповів, чи залишить “Океан Ельзи” після обрання до Ради

 

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук заявив, що сподівається продовжити музичну кар’єру в “Океані Ельзи” після обрання народним депутатом.

Про це у неділю, 21 липня, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Вакарчук сказав, що після його обрання народним депутатом на позачергових парламентських виборах, музичний гурт “Океан Ельзи”, в якій він є фронтменом, продовжить свою діяльність.

“Я людина, яка декларує відсутність подвійних стандартів. Хіба ви зможете повірити, що я щиро скажу вам, що мені більше не цікаво займатися музикою? Не повірите, скажете, що граю. А грати я не вмію, то щиро вважаю, що “Океан Ельзи” буде існувати. Слава Богу, закон дозволяє займатися творчістю, а Бог забороняє мені нею не займатися”, — сказав Вакарчук на брифінгу в штабі партії “Голос”, відповідаючи на питання про подальшу долю його музичної групи.

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбулися дострокові вибори до Верховної Ради. За даними екзит-полів, до Ради проходять п’ять партій: “Слуга народу”, “Опозиційна платформа — За життя“, “Європейська солідарність“, “Батьківщина” і “Голос“.

Читайте також:
Зеленський назвав імовірного кандидата на посаду прем’єр-міністра

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна