Снайпери ССО вперше вийшли в гори для виконання завдань

 

В Силах спеціальних операцій Збройних сил України вперше проведено літній збір снайперів з виконанням завдань в гірській місцевості.

Про це інформує пресцентр Командування Сил спеціальних операцій.

Протягом декількох днів відпрацьовувались питання пересування снайперських пар гірською місцевістю на великі відстані, маскування, ведення стрільби в гірській місцевості з ураженням умовного противника.

“Гори, безшумне пересування та маскування розвідників в тилу противника, перепади висот, ущелини з завихрінням вітрів на дистанції польоту кулі та багато іншого чекало на спецпризначенців під час літнього збору снайперів”, – повідомляють у ССО.

Зазначається, що у зборах також прийняли участь представники компанії виробників зброї та тепловізійних приладів, які проводили різнопланові семінари, надавали допомогу під час виконання вправ стрільб вдень та вночі з використанням тепловізійних прицілів і передоб’єктивних тепловізійних насадок.

У Командуванні ССО наголошують: проведення таких зборів підвищує рівень підготовки особового складу та дає можливість снайперам обмінюватися досвідом своєї ювелірної роботи.

Як інформувала “Новинарня“, командир 8 опсп став першим заступником командувача ССО.

Читайте також:
Десантування в аквалангах і стрільба під водою: 73-й морський центр ССО оприлюднив вражаюче відео

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна