НАБУ прийшло з обшуками в компанію “Богдан” та спортклуб “5 елемент”

 

Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшук у приміщеннях компанії «Богдан Моторс» та в спортклубі «5 елемент» у Києві.

Про це в п’ятницю, 19 липня, інформує пресцентр НАБУ.

За повідомленням пресслужби, це повʼязано з розслідуванням розтрати державного майна в особливо великих розмірах посадовцями Міноборони та Генштабу ЗСУ. За версією слідства, у 2015—2018 роках вони незаконно внесли до державного оборонного замовлення спеціальний автомобільний транспорт і закупили його за завищеними цінами.

Як повідомили theБабелю джерела в антикорупційних органах, обшуку в спортклубі «5 елемент» намагалися завадити. Люди, які перебували в приміщенні, посилалися на те, що там розташована «приймальня народного депутата». За інформацією «Українських новин», це приймальня сина Петра Порошенка — Олексія.

Читайте також:
Ексмеру Ірпеня ГПУ анонсувала підозру

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.