Ексмеру Ірпеня ГПУ анонсувала підозру

 

Генеральна прокуратура підготувала підозру екс-меру Ірпеня, кандидату у народні депутати, Володимиру Карплюку.

Про це в п’ятницю, 19 липня, повідомила прессекретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

“Сьогодні на 12:00 до Генеральної прокуратури для вручення підозри та інших процесуальних дій запрошений колишній голова міста Ірпінь Володимир Карплюк”, – написала вона і виклала фото повістки.

Карплюку підготували підозру у кримінальному провадженні за ч.4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем у великих розмірах).

“Випереджаючи заяви про “політичні переслідування”, зазначу лише, що в кримінальному провадженні, де фігурує відомий мер Київщині, лише суцільна економіка”, – відзначила Сарган.

Сам Карплюк напередодні називав інформацію про підготовку йому підозри фейком.

“Кандидату в народні депутати України по 95 округу Володимиру Карплюку не вручали, не оголошували повідомлення про підозру у вчиненні жодних злочин. Інформація про це є провокацією з боку політичних опонентів, поширена виключно у ЗМІ та не підтверджена на сайті Генпрокуратури України”, – написав він у Facebook.

Як інформувала “Новинарня“, на Полтавщині завівся агент ФСБ – повідомили про підозру в держзраді.

Читайте також:
ДБР оголосило третю підозру у справі вбивства 5-річного Кирила Тлявова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна