Кривонос анонсував прозоріше державне оборонне замовлення

 

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-майор Cергій Кривонос розповів, що у рамках реформи державного оборонного замовлення плануються зміни щодо рівня секретності інформації в ньому.

Про це він заявив у інтерв’ю виданню “Армія.Інформ”, відповідаючи на запитання журналіста, чи справді державне оборонне замовлення надто втаємничене і потребує більшої відкритості.

“Про реформу держзамовлення модно говорити, але ще слід глибоко розуміти, про що саме йдеться. Тому будуть зміни щодо відкритості інформації по державному оборонному замовленню. Над цим йде активна робота в Раді національної безпеки та оборони України. Секретар РНБОУ Олександр Данилюк бере активну участь у цьому процесі, залучаючи іноземних та українських фахівців”, – сказав Кривонос.

Заступник секретаря РНБО додав, що з наступного року Державне оборонне замовлення суттєво відрізнятиметься від цьогорічного.

Як інформувала “Новинарня“, Порошенко ввів у дію рішення про оборонне держзамовлення на три роки.

Читайте також:
Президент ввів у дію секретне рішення РНБО про державне оборонне замовлення 2018-2020

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна