Волкер прокоментував можливий обмін полоненими

 

Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер висловив сподівання, що Росія погодиться на обмін полоненими з Україною.

Про це Волкер написав у Twitter.

“Я щиро сподіваюся, що Москва погодиться на цей обмін ув’язнених. Це було би важливим кроком для зміцнення довіри і возз’єднання в’язнів з їхніми родинами”, — написав Волкер.

Спецпредставник Держдепу США з питань України зазначив, що успішний обмін свідчитиме про результативність спілкування президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним.

“У разі успіху це буде результатом безпосередньої взаємодії президентів Зеленського та Путіна”, — додав Волкер.

Як повідомляла “Новинарня“, П’ятий президент України Петро Порошенко заявив, що володіє інформацією про високу ймовірність повернення в Україну до дня виборів, 21 липня, утримуваних Росією українських моряків.

Читайте також:
Трамп чекає Зеленського з візитом найближчим часом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна