“Полковнику, припиніть істерику”: Смешко відповів на погрози Гриценка “обламати роги”

 

Лідер партії “Сила і честь” Ігор Смешко закликав “припинити істерику” очільника партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка, який пригрозив йому “обламати роги”.

Про це Смешко написав у середу, 17 липня, на сторінці у соцмережі Facebook.

“Не знаю, про які “рога” веде мову пан Гриценко. Відверто, не експерт у цьому питанні. Але, полковнику, припиніть істерику… “Досвідчений” із 2004 року політик мав би, нарешті, навчитися мудрості у своєї чарівної дружини – Юлії Мостової. У тому числі вмінню програвати”, – написав Смешко.

Раніше лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко заявив, що “обламає рога” керівнику партії “Сила і Честь” Ігорю Смешку, якщо той буде закривати йому рота. Повідомлялося, що в ефірі одного з телеканалів його партієць Дмитро Добродомов запитав у представника “Сили і честі” про депутатів Блоку Петра Порошенка, які ввійшли у виборчий список Смешка.

За словами Добродомова, під час рекламної паузи Смешко взяв його “за барки” і погрожував пояснити “третій закон Ньютона” за подібні питання, після чого на нього накинувся охоронець.

Як інформувала “Новинарня“, Смешко розказав, як повернув Катерині Ющенко паспорт.

Читайте також:
“Не союзники президента і не в опозиції”. Гриценко представив партійний список

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна