“Не союзники президента і не в опозиції”. Гриценко представив партійний список

 

Партія “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка представила перших осіб свого списку, що братимуть участь у виборах до Верховної Ради.

Представлення відбулося в центрі Києва у понеділок, 10 червня, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

Список очолив лідер партії сам Гриценко.

У першій п’ятірці також народний депутат, колишній представник партії “Народний контроль” Дмитро Добродомов, колишній лідер партії “Рідна країна” Микола Томенко, екс-лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, адвокатка і громадська діячка Марина Соловйова.

Далі – секретар Львівської міськради Анатолій Забарило, депутат Тернопільської міськради Петро Ландяк, голова Івано-франківської обласної організації партії “Громадянська позиція” Микола Ладовський, екс-нардеп Єгор Фірсов та екс-заступник голови СБУ Віктор Трепак. На 11-му місці екс-заступник голови Нацбанку Олександр Савченко.

Анатолій Гриценко заявив, що його партія не “є союзником обраного президента” Володимира Зеленського, але жодним чином “не в опозиції”.

Гриценко повідомив, що його партія і партія “Рух нових сил” йдуть на вибори окремо. “Такий результат наших переговорів”, — сказав він.

При цьому політик зазначив, що його партія і політична сила Міхеїла Саакашвілі домовилися, що на виборах не будуть “нападати один на одного”, тому що мають спільні цінності.

“Ми домовилися, що в новообраному парламенті готові співпрацювати”, — вказав він.

Як повідомляла “Новинарня“, на позачергових виборах у Верховну Раду до парламенту наразі мають шанс потрапити п’ять партій: “Слуга народу”, “Опозиційна платформа – За життя”, “Європейська солідарність”, “Батьківщина” та “Голос”.

Читайте також:
“Зупинися!” Гриценко дав Зеленському дві поради щодо переговорів про Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна