“Зупинися!” Гриценко дав Зеленському дві поради щодо переговорів про Донбас

 

Лідер партії “Громадянська позиція” та колишній кандидат у президенти Анатолій Гриценко дав дві поради президенту Володимиру Зеленському щодо ситуації на Донбасі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“У той самий день і час, коли Зеленський заявляв у Брюсселі про свою націленість на пошук мирного рішення, ворог на фронті навпаки посилив вогонь, з усіх видів зброї: гарматна артилерія, міномети, ПТРК, БМП, гранатомети, крупнокаліберні кулемети… За першу добу закордонного візиту Зеленського — троє загиблих і троє поранених наших солдат!”, — наголосив Гриценко.

Зважаючи на це, екс-міністр оборони дав президентові дві поради.

“По-перше, зупинитися, “взяти паузу”, не вносити на розгляд Путіна жодних нових довгострокових ініціатив, не відряджати до Мінська ні начальника Генштабу, ні інших представників України – доки Путін не зупинить вогонь на фронті! По-друге, до того часу, сконцентрувати зусилля на зміцненні нашого угруповання на сході і паралельно — на інтенсивній взаємодії з нашими партнерами для посилення санкційного та іншого тиску на Путіна”, — написав Гриценко.

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні другого туру виборів президента Гриценко зустрічався з Зеленським і заявляв про ймовірну підтримку.

Читайте також:
ТКГ в Мінську: замість начальника Генштабу Хомчака Зеленський делегував генерала з ООС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна