Wizz Air скорочує частоту рейсів з України

 

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про скорочення частини рейсів з Києва за 17 напрямами через затримку з поставкою літаків.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

З 3 по 20 серпня буде зменшена частота польотів. Зокрема скасовуються рейси з Києва в Варшаву – по понеділках і п’ятницях; Будапешт — по понеділках і п’ятницях; Меммінген — по понеділках і п’ятницях; Кельн — по понеділках і п’ятницях; Біллунн — по вівторках; Бремен — по вівторках; Берлін — по середах і суботах; Франкфурт — по середах і суботах; Гамбург — по середах; Дортмунд — по четвергах; Ригу — по четвергах; Ганновер — по четвергах; Ларнаку — по суботах; Краків — по неділях; Братиславу — по неділях; Копенгаген — по неділях; Відень — по вівторках і неділях.

З пасажирами, які купили квитки через сайт Wizz-Air, чиї рейси скасовані, в авіакомпанії пообіцяли зв’язатися невдовзі та проінформувати про зміни і запропонувати кілька варіантів вирішення ситуації.

Пропонується можливість безкоштовного перебронювання квитка на той самий маршрут, але іншу дату або зміну маршруту, повне повернення вартості квитка або отримання 120% від вартості квитка у вигляді кредиту для покупки квитків на інші рейси Wizz Air.

У заяві також йдеться, що пасажирам, які оформили квитки через агентства, необхідно звернутися за місцем покупки або ж зателефонувати на гарячу лінію Wizz Air в Україні за номером +380 89 320 2532, оскільки в авіакомпанії немає доступу до адрес електронної пошти або телефонів таких мандрівників для контакту з ними.

Читайте також:
“Летючий солдат”: на військовому параді у Франції показали унікальний Flyboard Air. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна