Діяч зі “Слуги народу” на Полтавщині спричинив смертельну ДТП. ДОПОВНЕНО

 

Голова полтавського осередку партії презедента Зеленського “Слуга народу” Олексій Сердюков спричинив ДТП, внаслідок якої загинула людина.

За визнанням Сердюкова, аварія сталася напередодні, 13 липня.

“Вчора сталося страшне. За кермом автомобіля був я… Я пішов на обгін, і під час обгону у мене провалилася передача, і я не зміг його завершити. Справа був автомобіль, я спробував з’їхати на узбіччя, але було пізно. У мене перелом таза… Немає слів, які можна сказати, щоб стало легше родичам загиблої дівчини”, – написав партієць у соцмережі в неділю.

За даними відділу комунікації поліції Полтавської області, ДТП сталася 13 липня близько 18:00 на автодорозі “Полтава-Диканька”, між селами Бричківка та Сорочин Яр, зіткнулися “Тойота Корола” та “ВАЗ-21099”.

“У “Тойоті” перебувало дві особи (чоловік 1988 р.н. та жінка 1986 р.н.), а в автомобілі ВАЗ – три (чоловік 1978 р.н., жінка 1980 р.н. та 12-річна дівчинка). Усіх п’ятьох доставили до лікарні із травмами різного ступеню тяжкості. Через кілька годин в реанімації померла пасажирка ВАЗа. Її малолітня донька – у тяжкому стані в реанімації, також у тяжкому стані водій “ВАЗ -21099”. Отримали тілесні ушкодження й двоє осіб з “Тойоти”, – повідомили в поліції.

За попереднім висновком, ДТП сталася внаслідок виїзду “Тойоти” на зустрічну смугу.

“Єдине, що ми можемо зробити – пообіцяти взяти на себе усі витрати, пов’язані з лікуванням та іншими витратами, пов’язаними з ситуацією і лікуванням інших потерпілих”, – зазначив Сердюков.

Машина Сердюкова згоріла, її гасили пожежники ДСНС.

У партії “Слуга народу” згодом заявили, що Сердюков не є головою їхньої полтавської організації та взагалі членом партії.
ЗМІ пишуть про Сердюкова як куратора передвиборчої кампанії кандидата в депутати від “Слуги народу” Дмитра Нальотова.

Читайте також:
Кортеж Зеленського спричинив ДТП. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна