Кортеж Зеленського спричинив ДТП. ФОТО

 

оновлено

У неділю, 14 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів та автобусів із кортежу президента України Володимира Зеленського.

Як повідомила пресслужба Управління держохорони, мікроавтобус Volkswagen Transporter, в якому особовий склад УДО повертався з відрядження до місця постійної дислокації в Києві, потрапив у ДТП.

Автомобіля президента Зеленського серед машин, які потрапили в масову аварію, не було. За даними ЗМІ, він полетів до Києва президентським літаком.

Із мікроавтобусом зіткнулися ще два авто, які рухалися в попутному напрямку.

Жертв немає. Про поранених у повідомленні УДО не згадано, хоча на відео можна побачити, що бус зазнав сильного удару в правий бік. Також сильно розбитий один із легковиків.

ЗМІ уточнюють, що кортеж Зеленського потрапив у ДТП в Запорізькій області, між Мелітополем і Василівкою. Це сталося вдень.

Як можна побачити на фото, на місці зіткнення були кілька автобусів з емблемою “Арселор Міттал” (Кривий Ріг), із дніпропетровськими номерами. Один із них врізався в бус, ще один вилетів на узбіччя в зелені насадження.

В інстаграм-екаунті “Это Запорожье” пишуть, що колона автобусів, яка зіткнуся з кортежем охорони Зеленського, перевозила дітей.

“Причина – олені, що обганяли колону. Всі живі. (…) Причиною аварії стала друга колона з Харкова у складі “мультівену” та двох “Туарегів” охорони”, – йдеться в дописі.

Офіційних повідомлень про ДТП у прес-службі президента та обласного управління Нацполіції наразі немає.

На місці ДТП працювали правоохоронні органи.

“Додатково інформуємо, що штат УДО України укомплектований достатньою кількістю водіїв, а їхній графік роботи й відпочинку відповідає вимогам чинного законодавства України”, – зауважили в пресслужбі Управління держохорони.

Читайте також:
ДТП з ДШВ. Імовірно, кортеж президента спричинив другу аварію за день, тепер – з бронемашиною

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна