Керівник Державної фіскальної служби написав заяву про відставку на вимогу Зеленського

 

В. о. голови Державної фіскальної служби України Олександр Власов написав заяву на звільнення.

Про це він повідомив у Facebook в неділю, 14 липня.

За словами Власова, він написав заяву на своє звільнення на вимогу президента України Володимира Зеленського і завтра направить заяву в Кабмін.

“Шановний пане президенте… Ришу заяву про увільнення від виконанння обов’язків голови Державної фіскальної служби. У понеділок направлю цю заяву до Кабінету Міністрів України”, – йдеться в дописі.

Власов оприлюднив фото заяви, написаної від руки і датованої 13 липня.

“Тримаю слово офіцера”, – зазначив він.

Як відомо, 13 липня під час візиту до Одеси президент Володимир Зеленський попросив виконуючого обов’язки глави Державної фіскальної служби написати заяву на звільнення. За словами Зеленського, Власов не виконав його вимогу і не звільнив керівників митниць у чотирьох областях.

Як інформувпла “Новинарня“, наприкінці червня нинішній перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі МаксимНефьодов виграв конкурс і очолить Державну митну службу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна