На сайті президента з’явилася петиція з вимогою провести військовий парад

 

На сайті президента України Володимира Зеленського вже з’явилась петиція з вимогою провести парад до Дня Незалежності.

Як повідомляє “Новинарня“, текст петиції розміщений на сайті президента у вівторок, 9 липня.

“Під час триваючої військової агресії з боку Російської Федерації, українські воїни, Збройні Сили, Національна Гвардія, інші збройні формування, добровольці, ветерани, волонтери, сім’ї загиблих, полонених та всі, хто докладає зусиль для оборони нашої землі від загарбників, заслуговують на увагу і пошану”, – йдеться в описі петиції.

Зазначається, що скасування проведення військового параду виглядає “невдалим заграванням з ворогом і може свідчити про перші кроки до капітуляції”.

Автор петиції Мирон Дмитрик також звернувся до Зеленського із проханням “не дослухатись до недолугих радників та переглянути рішення про проведення військового параду до Дня Незалежності України 24 серпня 2019 року”.

Станом на 10:20 10 липня петицію підписали 1020 осіб з необхідних 25 тисяч.

Як інформувала “Новинарня“, вчора, 9 липня, президент Зеленський офіційно заявив, що військового параду на День Незалежності не буде. За його словами, в цьому році гроші, які могли бути виділені на проведення військового параду, перерахують українським військовим як премії.

У відповідь на це ветерани АТО заявили про альтернативний військовий парад замість скасованого президентом Зеленським.

Читайте також:
Парад коштує небагато, премії учасникам у попередні роки й так платили, а честі – тепер не буде, – Бірюков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна