“Не робіть мені нерви”: Насалик відреагував на підозру від САП

 

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик відкидає звинувачення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в декларуванні недостовірної інформації.

Про це він написав у вівторок, 9 липня, на сторінці у соцмережі Facebook.

«Не робіть мені нерви», як то кажуть в Одесі. Останнім часом хтось дуже хоче перевірити мене на стресостойкість і витрачає на це чимало часу та коштів. Чорнушні сайти цьому, звичайно, радіють, але звертаюсь до тих, хто їм платить: не дочекаєтесь! У мене чиста совість, і мені нема за що червоніти. Сподіваюся, що НАБУ та САП – теж, і вони, дотримуючись українського законодавства, розставлять всі крапки над «і», – написав Насалик.

Він наголосив, що обшуку в його будинку в Козині під Києвом не було.

«Що стосується підозри НАБУ та САП щодо нібито декларування мною недостовірної інформації, то повідомляю, що ця підозра була підготовлена на основі відповідного рішення НАЗК, яке було визнано незаконним та скасоване Верховним судом України ще 10 квітня 2019 року», – заявив Насалик.

Насалик очолює міністерство енергетики та вугільної промисловості з 2016 року.

Як інформувала “Новинарня“, 9 липня Спеціальна антикорупційна прокуратура України оголосила про підозру Насалику в скоєнні злочину щодо подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації. У відомстві стверджують, що міністр «забув» задекларувати 1,249 мільйона доларів.

Читайте також:
Україна імпортуватиме вугілля зі США замість російського, – Насалик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна