Савченко каже, що поїде агітувати в ОРДО

 

Кандидат у народні депутати України по прифронтовому округу № 51 в Донецькій області і діючий парламентар Надія Савченко заявила про намір поїхати на тимчасово непідконтрольну українській владі територію для проведення агітації за себе.

Про це в понеділок, 8 липня, вона розповіла в коментарі журналістам «Новостей Донбасса».

«Так, я збираюся туди їхати. Сподіваюся, що мені, в кінці-кінців, видадуть пропуск (для перетину лінії зіткнення), який слід було б видати всім кандидатам (на окрузі)», – сказала Савченко.

За її словами, з 2600 виборців, які зареєстровані на окрузі, на підконтрольній українській владі території живуть тільки 500 чоловік.

«Все решта – на тому боці. Округ не закінчується Зайцевим, Бахмуткою, Пісками, Жованкою і Майорським тут. Округ триває в Горлівці, округ триває на окупованій території », – додала вона.

Савченко підкреслила, що планує «їхати на ту територію і говорити з людьми», тому що «це наша територія, і вони мають право голосу».

Як інформувала “Новинарня“, Савченко балотуватиметься в Раду в прифронтовому окрузі. Разом із сестрою.

Читайте також:
“Тепер нам спішити нікуди”. Суд звільнив Савченко і Рубана з-під варти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна