Зеленський заговорив про відновлення Краматорського аеропорту

 

Володимир Зеленський пообіцяв створювати якісну інфраструктуру на Донеччині, в тім числі президент назвав пріоритетом відновлення Краматорського аеропорту.

Про це він заявив під час робочого візиту на Донеччину в п’ятницю, 5 липня, передає пресслужба ОП.

«За Донбасом прискіпливо стежить увесь світ – під час зустрічей за кордоном піднімаю це питання як пріоритет. А головне – за Донбасом спостерігає вся Україна. Ми маємо показати всім наочно, особливо українцям на окупованій території, що ми всі – єдина країна», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави зробив акцент на важливості забезпечення якісного водопостачання у Донецькій області. Президент повідомив, що спілкувався щодо цього з Прем’єр-міністром.

Крім того, серед пріоритетів – відновлення Краматорського аеропорту та погашення заборгованості із зарплатні на шахтах.

«Я також хотів би відзначити воїнів, які героїчно відстояли Краматорський аеропорт, були 47 днів в оточенні і 17 днів практично без води», – сказав президент згодом на меморіальних заходах з нагоди п’ятої річниці визволення Слов’янська і Краматорська від російської окупації..

Президент також повідомив, що у вересні відбудеться великий бізнес-форум для залучення коштів на допомогу Донбасу, куди запрошені інвестори з різних країн.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський пояснив, чому говорив на Донеччині російською.

Читайте також:
Позиції ЗСУ в ООС обладнають польовими мобільними приміщеннями, – Хомчак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна