Президент призначив нового голову Донецької ОДА

 

Президент Володимир Зеленський звільнив Олександра Куця з посади голови Донецької обласної державної адміністрації та призначив на цю посаду Павла Кириленка.

Відповідні укази опубліковані на сайті глави держави.

“Звільнити Куця Олександра Івановича з посади голови Донецької обласної державної адміністрації у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України”, — йдеться в указі.

Іншим указом глава держави призначив на посаду голови Донецької ОДА Павла Олександровича Кириленка.

Павло Кириленко народився у 1986 році на Донеччині.

Отримав освіту за спеціальністю “правознавство” у Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

З 2008 року працює в органах прокуратури. Підполковник юстиції. Наказом генпрокурора призначений військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону 22 вересня 2017 року.

Кириленко одружений, має двох дітей. Його дружина володіє квартирою, гаражем та земельною ділянкою в окупованій Горлівці. Сам Павло Кириленко орендує квартиру в Ужгороді та має у власності житло у Львові.

Як повідомляла “Новинарня“, у п’ятницю, 5 липня, Зеленський призначив головслідчого СБУ і заступників керівника спецслужби.

Читайте також:
Чистка в АМКУ: Зеленський звільнив трьох держуповноважених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна