Зеленський призначив головслідчого СБУ і заступників керівника спецслужби

 

Президент України Володимир Зеленський призначив начальника Головного слідчого управління СБУ та двох заступників голови СБ України.

Про це йдеться в указах, оприлюднених пресслужбою президента.Начальником Головного слідчого управління призначено Богдана Тиводара, який до цього з 2014 року працював на посаді заступника начальника Головного слідчого управління. У 2008-2009 роках Тиводар на посаді начальника управління СБУ в Закарпатській області зарекомендував себе як активний борець проти русинського та угорського сепаратизму.

Заступниками голови СБУ призначено Анатолія Дублика (ексначальник Департаменту захисту національної державності СБУ) та Олександра Карпенка, який раніше працював начальником Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно Зеленський призначив заступника голови СБУ та начальників двох обласних управлінь.

Читайте також:
В управління “К” СБУ призначили генерала часів Януковича, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна