До Ради йдуть 54 кандидати, що підтримали диктаторські закони 16 січня, – КВУ

 

На виборах до Верховної Ради балотуються 54 кандидати, які голосували за диктаторські закони 16 січня 2014 року.

Про це повідомляє Комітет виборців України на сторінці у Facebook..

Третина таких депутатів, 18 осіб, балотуються по списках партій.

Найбільше депутатів, які голосували за диктаторські закони, у списку “Опозиційного блоку” 11 осіб. Зокрема, Євгеній Мураєв, Віталій Хомутиннік, Євгеній Гєллєр, Юрій Воропаєв, Дмитро Добкін, Тетяна Бахтеєва, Олександр Долженков та ін.

Ще п’ять депутатів, які голосували за диктаторські закони, присутні в списку “Опозиційної платформи – За життя”. Це Сергій Дунаєв, Юлій Іоффе, Юлія Льовочкіна, Віталій Борт, Юрій Мірошниченко.

По одному депутату в списку Аграрної партії України (Михайло Поплавський) та політичної партії “Незалежність” (Іван Ступак).

Решта 36 осіб балотуються по одномандатних округах: п’ятеро висунуті партією “Опозиційна платформа – За життя”, 4 – “Опозиційним блоком”.

Найбільше кандидатів, які голосували за диктаторські закони, балотуються в Харківській, Одеській, Луганській, Донецькій, Запорізькій областях.

Також такі кандидати балотуються в Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Миколаївській, Рівненській, Херсонській областях.

Читайте також:
У кандидата від “Слуги народу” Холодова виявили віллу у Відні й кумівство з Медведчуком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна