Брат нового голови Донецької ОДА працює в “МДБ ДНР”, – волонтер

 

У базі “Миротворця” терористом “ДНР” значиться людина на ім’я Євген Кириленко. Він на два роки старший за прокурора Павла Кириленка, має однакове з ним по батькові, і був зареєстрований в тій самій макіївській квартирі, що й Павло.

Волонтер Тім Златкін на своїй сторінці у Facebook заявляє, новий голова Донецької ОДА і бойовик Кириленко — рідні брати.

“Там сьогодні преЗедент у Краматорську нового губера презентує. Точніше, голову Донецької обласної ВЦА. Так, про всяк випадок, нагадую, що у цього прокурорського п*ца з Макіївки рідний брат — нині чинний працівник “МДБ ДНР”. Не просто ополченочка якась, щоб ви розуміли. А саме МДБ. Те саме відомство, яке відповідає за викрадення, катування і вбивства українських громадян останні п’ять років існування недореспубліки. Про бізнес дружини та інших родичів на окупованій території у новопризначеного голови ДонОДА/ВЦА пана Кириленка навіть не згадую зараз”, — обурився він.

Крім того, Златкін дорікнув людям, які вірять, що з новою владою на ключові посади у країні прийшли нові чесні особи.

“У зв’язку з цим хочу запитати деяких волонтерів і атовців. Як спиться ночами? Кров побратимів і загиблих друзів не сниться? Під ложечкою не ниє? Серцебиття норм?” — емоційно написав Златкін.

Як інформувала “Новинарня“, президент Зеленський призначив нового голову Донецької ВЦА Павла Кириленка.  Він народився у 1986 році на Донеччині. Отримав освіту за спеціальністю “правознавство” у Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

З 2008 року працює в органах прокуратури. Підполковник юстиції. Наказом генпрокурора призначений військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону 22 вересня 2017 року.

Кириленко одружений, має двох дітей. Його дружина володіє квартирою, гаражем та земельною ділянкою в окупованій Горлівці. Сам Павло Кириленко орендує квартиру в Ужгороді та має у власності житло у Львові.

 Читайте також:
Президент призначив нового голову Донецької ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна