Нацрада поновила мовлення “Армія FM” на Донбасі та в Криму

 

У холі будівлі Нацради з питань телебачення та радіомовлення відбулася імпровізована акція з вимогою поновити мовлення єдиної української військової радіостанції “Армія.FM” на Донбасі та в Криму. Зрештою, Нацрада таки надала всі дозволи армійському мовнику.

Таке рішення прийняли в четвер, 4 липня, в ході засідання Нацради.

Серед численних питань, які мали розглянути, є зокрема і про продовження для телерадіоорганізацій дозволів на тимчасове мовлення в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Зазначимо, що наприкінці червня колишній ведучий програм на “АрміяFM”, учасник АТО та блогер Олег Болдирєв (Мартін Брест) заявив, що радіостанція може припинити мовлення в зоні проведення ООС і на окупованих територіях у зв’язку з тим, що Нацрада з питань телебачення і радіомовлення досі не продовжила ліцензіату дозволи на тимчасове мовлення через блокування роботи регулятора деякими його членами.

Нацрада вже шість разів поспіль не могла провести засідання через відсутність кворуму (попереднє засідання було заплановане на 13 червня). Як стало відомо журналістам, причиною цього є відсутність першого заступника голови Нацради Ольги Герасим’юк і ще двох членів – Валентина Коваля та Олега Черниша, які пішли у відпустки.

Читайте також:
Військове радіо “Армія FM” розпочало мовлення у Вінниці

Військове радіо “Армія FM” розпочало мовлення в Житомирі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна