Драматичний поєдинок на Вімблдоні: українка Світоліна здолала росіянку

 

Провідна українська тенісистка Еліна Світоліна пробилася до третього кола Вімблдонського турніру, який триває в Лондоні.

Як повідомляє сайт турніру, в матчі другого кола турніру українка, яка нині утримує 8-му сходинку в рейтингу WTA, у двох сетах перемогла представницю Росії Маргариту Гаспарян (62-й номер світового рейтингу). Перший сет – 5:7, а в другому сеті за рахунку 6:5 на користь Світоліної Гаспарян відмовилася продовжувати гру через судому.

Світоліна – наразі єдина представниця України в одиночному розряді, яка пробилася в третє коло Віммблдону-2019. У першому раунді харків’янка вибила екс-росіянку Дар’ю Гаврилову (74), яка зараз представляє Австралію – 7:5, 6:0. Наступна суперниця Світоліної – Марія Саккарі (Греція, 32).

Катерина Козлова й Леся Цуренко поступилися вже на старті. Даяна Ястремська матч другого етапу ще має зіграти.

 

Читайте також:
Українка Світоліна виграла чемпіонат світу з тенісу. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна