Обстріл санітарного авто під Водяним: помер другий поранений медик

 

Від отриманих травм помер військовий медик, поранений під час обстрілу бойовиками з ПТРК автомобіля ЗСУ на Приазов’ї.

Про це у понеділок, 1 липня, повідомила пресслужба Операції об’єднаних сил у Facebook.

“Військовий медик, поранений під час обстрілу бойовиками з ПТРК автомобіля “Хаммер” в районі населеного пункту Водяне, від отриманих травм помер”, – йдеться в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, 1 липня близько 10:50, під час виконання військовими медиками ООС завдань з евакуації пораненого в районі населеного пункту Водяне, російські окупанти цинічно та підступно обстріляли санітарний автомобіль одного з підрозділів Об’єднаних сил. Бойовики поцілили у санітарний автомобіль“Хаммер” з ПТКР.
В результаті прямого попадання протитанкової керованої ракети бойовиків один військовослужбовець загинув на місці. Ще двоє військовослужбовців ООС отримали поранення. Зокрема, один із поранених – військовий медик – перебував у критичному стані.

Командування Об’єднаних сил наголошує, що обстріл санітарних автомобілів є порушенням міжнародного законодавства та норм міжнародного гуманітарного права. Підступний обстріл санітарного автомобіля з боку російських окупаційних підрозділів є черговим свідченням того, що окупанти не дотримуються жодних міжнародно-правових норм.

Читайте також:
Бойовики “ЛНР” обстріляли українських медиків. Загинула медсестра Сабіна Галицька з 10 огшбр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна