48-й арсенал ЗСУ повністю перейшов на трирівневу систему охорони

 

Військовий арсенал на Вінниччині продовжує обладнання комплексної системи безпеки. Тут значно розширили штат підрозділу охорони, озброїли його сучасними технічними засобами і повністю перейшли на трирівневу систему охорони.

Про це в понеділок, 24 червня, повідомляє Армія.Inform.

Зазначається, що в комплексі нова система дозволяє цілодобово контролювати не лише технічну територію арсеналу, а й прилеглу зону. Наявні сили і засоби здатні протистояти диверсіям та терористичним актам із використанням безпілотних літальних апаратів. Підсилює убезпечення об’єкту кінологічний підрозділ.

Охоронні периметри потенційно-небезпечних об’єктів обладнані огорожею нового типу, периметровими технічними засобами охорони і освітленням. Так само встановлена і система відеоспостереження, де зображення з камер виводиться на монітор чергового з безпеки.

“Маємо можливість бачити відео з будь-якої камери на території арсеналу і, в разі потреби, ретельно оглянути конкретну ділянку. КПП технічної території арсеналу обладнали сучасною системою контролю доступу з рамками та турнікетами. Тут же маємо вибухо- та металодетектори”, – розповідає командир військової частини полковник Микола Батюк.

Командування арсеналу відзначає, що після створення комплексної системи безпеки, контроль технічної та прилеглої території став ефективнішим. Лише з початку цього року біля військового арсеналу затримано кількадесят порушників.

Також військові зафіксували низку спроб прольоту безпілотників. Усі такі намагання придушували системами радіоелектронної боротьби.

Як інформувала “Новинарня“, ГШ запроваджує трирівневу систему безпеки для арсеналів.

Читайте також:
“Перевірений випадком”. Як Калинівський арсенал відбудовується після великого вибуху

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна