“Опоблок” тролить партію Медведчука білбордами з цитатами їхнього Киви

 

Денис Казанський
журналіст, блогер, переселенець з Донеччини

(FB)

Пару тижнів тому запропонував в якості гасел для рекламних бордів партії “За життя” використовувати цитати Іллі Киви, якого вони включили до свого списку.

Раптово ця ідея сподобалася конкурентам партії “За життя” з табору Ахметова-Труханова-Кернеса. Сьогодні в Одесі з їх подачі з’явилися борди “ОПЗЖ” з цитатами Киви, який кілька років на втіху РосЗМІ вдавав упоротого українського фашиста і обіцяв розстрілювати автобуси з мирними жителями.

Красиво. І не причепишся, адже всі цитати правдиві.

До речі, якщо вже ідея зайшла, пропоную набір скрінів з цитатами Киви для нової серії бордів. Є справжня перлина – Ілля Кива бажає смерті куму третього номера списку своєї партії Віктора Медведчука. Таке не кожен день побачиш.

Користуйтеся на здоров’я. Мені не шкода, жеріть один одного.

Не знаю, чим думали Бойко й Медведчук, коли брали в список такого токсичного чувака. Мабуть, тієї ж частиною, якою вони заробляють на життя під час візитів до Москви. Те, що Киву тепер їм будуть згадувати при кожному зручному випадку, було зрозуміло і п’ятикласникові. Ось тепер і понеслось. Шкода, до виборів залишився лише місяць, і цей прекрасний заміс швидко закінчиться.

Читайте також:
Кива і Вілкул паралельно (?) внесли заставу за поліцейського, що бив ногами активіста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна