Мосійчук виграв справу проти Супрун в Апеляційному суді

 

Шостий апеляційний адміністративний суд 20 червня відхилив скаргу МОЗ щодо рішення Окружного адміністративного суду м. Києва по задоволенню позову Ігоря Мосійчука про встановлення відсутності в Уляни Супрун компетенції виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я.

Про це Мосійчук написав на сторінці у соцмережі Facebook.

“Апеляційний суд залишив в силі ухвалу судді Каракашьяна, тим самим підтвердивши законність його рішення. В ухвалі Шостого апеляційного адміністративного суду від 20 червня чітко зазначено, що Супрун неправомірно виконувала функції міністра в частині визначення стратегічного напряму роботи міністерства, а також брала участь у прийнятті рішень на засіданнях Кабміну, на маючи на це законного права. Тобто закупівлі медикаментів, обладнання, та інше розпорядження коштами Супрун вчиняла, порушуючи Закон”, – пише у FB Мосійчук.

Рішення поки що відсутнє у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Як інформувала “Новинарня“, Уляна Супрун у відставку не йде.

Читайте також:
Мосійчук прагне домогтися звільнення Супрун і припинення медреформи. Лозовий допомагатиме

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна