Холодницький прокоментував провадження проти нього через декларацію

 

Глава САП Назар Холодницький підтвердив, що Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів розпочала дисциплінарне провадження через дані у його декларації.

Про це повідомляє РБК-Україна.

“КДКП відкрила провадження. Вони за законом відкривають провадження у всіх випадках, коли здійснюється перевірка декларацій. Там не можна відмовити у провадженні. Є скарга і вони прийняли її до розгляду”, — заявив Холодницький.

Очільник САП наголосив, що вже надав Комісії пояснення стосовно даних, які вказані в його декларації. За його словами, у даних декларації “виникли розбіжності із сумою коштів, які були видані банком”.

Як інформувала “Новинарня“, Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів відкрила дисциплінарне провадження щодо керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького за заявою ГО “Центр протидії корупції”.

Читайте також:
Депутат Богуслаєв “забув” внести у декларацію майно на 20 мільйонів, — НАЗК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна