Депутат Богуслаєв “забув” внести у декларацію майно на 20 мільйонів, — НАЗК

 

Народний депутат України В’ячеслав Богуслаєв своєчасно не повідомив у декларації про купівлю рухомого та нерухомого майна на понад 20 мільйонів гривень.

Про це інформує прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

“За результатами контролю за своєчасністю подання повідомлень про суттєві зміни у майновому стані Національне агентство встановило, що народний депутат України В’ячеслав Богуслаєв вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, яке передбачене частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Так, народний депутат несвоєчасно повідомив Національне агентство про суттєві зміни у майновому стані за фактом придбання нерухомого майна вартістю 19485000 грн, а також — рухомого майна вартістю 4518000 грн”, — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, НАЗК направило до суду 2 протоколи про адміністративні правопорушення за фактами несвоєчасного повідомлення про суттєві зміни у майновому стані нардепа Богуслаєва.

У агентстві нагадали, що для кожного випадку отримання доходу або придбання майна “окреме повідомлення про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування подається у десятиденний строк з моменту набуття права власності”.

Читайте також:
НАЗК склало протокол на віце-спікера парламенту Оксану Сироїд

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.