Зеленський розповів іноземному ЗМІ, чим відрізняється від Голобородька

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що багато в чому він схожий на свого персонажа в серіалі “Слуга народу” Василя Голобородька, однак не їздить на роботу на велосипеді і має успішний бізнес.

Про це він заявив в інтерв’ю виданню Bild, передає “Українська правда”.

“Ми різні в тому, як ми прожили своє життя, але схожі в наших цінностях. Я хочу для українців усього, що я обіцяв як Слуга народу – зупинити корупцію, внести чесність і прозорість в українську політику, об’єднати країну, забезпечити мир і поліпшити життя простих людей. З цими цілями я так само щирий, як і Василь Голобородько”, – відповів Зеленський.

“Але я не їжджу на велосипеді на роботу, особливо зараз, коли перебуваю в стані, коли це може бути небезпечно. Я пишаюся тим, що у мене був успішний бізнес в сфері креативної економіки, яку я люблю”, – додав Зеленський.

За його словами, він як справжній політик співпрацюватиме з міжнародними партнерами України.

“Нашими невідкладним завданням зараз є розвиток хороших відносин нового уряду з МВФ, а також з Європейським союзом і НАТО”, – сказав президент.

Читайте також:
Порошенко затролив Зеленського, перевтілившись у Голобородька. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна