Порошенко затролив Зеленського, перевтілившись у Голобородька. ВІДЕО

 

На зустрічі із представниками бізнесу в Києві, у понеділок, 15 квітня президент України Петро Порошенко заявив, що подивився серіал “Слуга народу” з Володимиром Зеленським у головній ролі і “жахнувся”.

Порошенко переказав присутнім програму дій президента Голобородька, якого грав його опонент у виборчій кампанії.

“МВФ, ця грабіжницька організація, вимагає від України 3% хабара. Вони також наполягають на монополії на видобуток сланцевого газу, чого точно ми не можемо допустити. Вони, міжнародні фінансові організації, хочуть, щоби ми скоротили наполовину виробництво сільськогосподарської продукції”, – сказав Порошенко під сміх у залі.

Крім того, жартував Петро Порошенко, фінансові міжнародні організації вимагають, щоб Україна скоротила виробництво пшениці на 70%.

“Вони вимагають відкриття сховища ядерних відходів у Чорнобильській зоні його розширення на територію всієї Київської області. Дорогі друзі, диктат Заходу переходить всі мислимі межі”, – заявив глава держави, ледь стримуючи сміх.

У той же час, зазначає президент, Велика сімка “боїться” економічного і політичного зростання України та її перетворення у реально велику державу у своєму регіоні.

“Як ми цьому будемо протидіяти? Так, пані міністр фінансів, нам потрібно нарешті покінчити з борговою залежністю. Це мій наказ вам! Приблизно так. Можливо, я трохи перебільшив, але приблизно так виглядає співпраця з МВФ у серіалі “Слуга народу” в очах “президента” Голобородька”, – пояснив Петро Порошенко.

Завершував президент свій іронічний виступ під оплески та гучний сміх, які лунали у залі.

Читайте також:
“І не кажіть, що не попереджали”. Нардеп Черненко вивів чотири різновиди виборців Зеленського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна