На Луганщині бойовики обстріляли школу в окупованій Михайлівці

 

Російські найманці у четвер, 13 червня, обстріляли будівлю діючої школи в окупованому селищі Михайлівка (Золоте-5) на Луганщині.

Про обстріл ідеться у звіті СММ ОБСЄ.

У непідконтрольній українському уряду Михайлівці, що за 58 км на захід від Луганська, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували свіжі отвори від куль у склопакетах вікон на декількох поверхах будівлі школи.

“Пошкодження було спричинено вогнем зі стрілецької зброї. Директор школи повідомила про те, що пошкодження сталися уночі 13 червня”, – йдеться у звіті СММ ОБСЄ.

За даними Місії, найближчі позиції бойовиків розташовані за 700 метрів на північ від школи.

Крім того, в Михайлівці (Золоте-5) спостерігачі виявили пошкодження внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї місцевого магазину.

Продавчиня (50 років) розповіла спостерігачам про те, що виявила застряглу в даху кулю, коли прийшла на роботу вранці 13 червня.

Читайте також:
Обстріл бойовиками будинку в Мар’їнці: постраждала вся родина, серед поранених – 8-річна Варя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна