МінТОТ промоніторить мету поїздок кримчан на материкову Україну

 

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України проведуть моніторинг цілей поїздок жителів анексованого Росією Криму на материкову Україну.

Проведення моніторингу анонсував перший заступник глави МінТОТ Юсуф Куркчі, повідомляє Крим.Реалії.

За словами Куркчі, моніторинг у формі анонімного анкетування проводитимуть на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінкордоні з Кримом “найближчим часом”.

“Це дозволить нам більш ретельно проаналізувати ті проблеми, з якими звертаються і з якими стикаються жителі в окупованому Криму і визначити тенденції. Ми проводили попередні моніторинги і можемо сказати, що основна частина звертається за рішенням проблем документування, інша – за отриманням медичних послуг. Є певна категорія людей, яка пов’язана з навчанням. І дуже маленька частина перетинає адмінкордон, щоб поїхати далі – на відпочинок або в інших справах”, – розповів Куркчі.

За його словами, моніторинг у формі анонімного анкетування проводитимуть на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінкордоні з Кримом найближчим часом.

За інформацією міністерства, схожий моніторинг уже проводили минулого року.

Читайте також:
“Герої наших сердець”: МТОТ збирає надихаючі історії про людей, в життя яких втрутилася війна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна