Командувач ООС продемонстрував американцям докази агресії РФ. ВІДЕО

 

Командувач Об’єднаних сил Олександр Сирський проінформував американську делегацію про безпекову ситуацію в районі ООС та представив беззаперечні докази російської агресії на Донбасі.

Про це повідомляєть пресцентр штабу ООС у Facebook.

“Членам американської делегації були представлені беззаперечні докази російської агресії на Донбасі. Зокрема, продемонстровані захоплені у противника окремі зразки озброєння та військової техніки, що застосовується російськими окупаційними силами на території Луганської та Донецької областей”, – йдеться у повідомленні.

Генерал Олександр Сирський зустрівся з членом наглядової ради Atlantic Council генералом США у відставці Девідом Петреусом та директором Євразійського центру “Атлантичної ради” Джоном Гербстом.

Американська делегація також відвідала Авдіївку, де відбулася зустріч із військовослужбовцями ЗСУ, що виконують бойові завдання безпосередньо на лінії розмежування.

Іноземні гості побували біля місцевого меморіалу на честь загиблих українських військових.

Джон Гербст був послом США в Україні в 2003-2006 роках.

Девід Петреус у 2007—2008 роках – командувач Міжнародних збройних сила в Іраку. У 2008—2010 роках — голова центрального Командування збройних сил США. 2010—2011 роки — командувач Об’єднаних збройних сил Коаліції в Афганістані. З вересня 2011 року до 9 листопада 2012-го обіймав посаду директора ЦРУ.

Читайте також:
‘Окупанти 24 рази порушили “режим тиші”, один боєць ЗСУ поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна