У США виникли “деякі запитання” щодо призначення Богдана головою АП, – дипломат

 

У Вашингтоні виникли “деякі запитання” у зв’язку з указом президента України Володимира Зеленського про призначення на чолі його адміністрації Андрія Богдана, якого пов’язують з українським олігархом Ігорем Коломойським. Втім, висновки в США робитимуть по реальних кроках команди президента.

Про це розповів екс-посол США в Україні Джон Гербст, передає “Укрінформ”.

“Призначення Андрія Богдана (на посаду глави Адміністрації Президента України – ред.) викликало деякі запитання. Але важливою річчю є політика, а також дії нового президента та його команди”, – зауважив колишній високопоставлений американський дипломат.

Таким чином, він прокоментував інформацію, що з’явилася нещодавно в українських ЗМІ про те, що спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер у розмові з Володимиром Зеленським наполегливо рекомендував не призначати Андрія Богдана на посаду глави АП.

Як інформувала “Новинарня“, інвестори негативно відреагували на кадрові призначення Зеленського.

Читайте також:
Указ Зеленського про розпуск Ради оскаржуватимуть через суди

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна