ФК “Шахтар” підписав контракт з новим тренером

 

Футбольний клуб “Шахтар” підписав контракт з новим тренером – португальцем Луїшем Каштру.

Про це повідомила пресслужба клубу.

Угода набула чинності з 12 червня і діятиме впродовж двох років.

Луїш Каштру народився 3 вересня 1961 року в Португалії. Протягом 1978-1997 років він був гравцем різних футбольних клубів, а з 1998 року почав тренерську кар’єру.

Португалець – 33-ій тренер команди в історії “Шахтаря”.

Як відомо, 11 червня італійська “Рома” оголосила про призначення екс-тренера “Шахтаря” Паулу Фонсеки головним тренером команди. Працювати з новим ФК португалець розпочне з сезону-2019/20, а “Шахтар” отримає компенсацію у 2 млн євро за цей перехід.

Як писала “Новинарня“, Фонсека очолював “гірників” з 1 червня 2016 року. З командою він зробив 3 “золотих дублі” та повернув “Шахтарю” абсолютне лідерство в українському футболі. За ці роки “оранжево-чорні” виграли 3 чемпіонські титули, 3 рази завойовували Кубок України і стали володарями Суперкубка України.

Усього під керівництвом Фонсеки команда провела 139 поєдинків, у яких здобула 103 перемоги.

Читайте також:
Вперше в історії: збірна України з футболу вийшла у фінал ЧС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна