Вперше в історії: збірна України з футболу вийшла у фінал ЧС

 

На чемпіонаті світу U20 у Польщі молодіжна збірна України з футболу у вівторок, 11 червня, у битві за путівку у фінал турніру перемогла італійців.

У матчі в Гдині підопічні Олександра Петракова перемогли з рахунком 1:0. Єдиний забитий м’яч на рахунку Сергія Булеци, представника київського “Динамо” (65 хв.).

Із 79-ї хвилини українці грали в меншості після вилучення динамівця Дениса Попова.

У доданий час італійцям вдалося зрівняти рахунок, але після перегляду відеоповтору суддя cкасував взяття воріт через порушення з боку футболіста збірної Італії.

Україна лишилася єдиною командою на турнірі, яка не зазнала жодної поразки, лише раз зігравши внічию.

У історичному для себе фіналі 15 червня в Лодзі Україна зустрінеться з переможцем матчу між Еквадором та Південною Кореєю, який буде зіграно пізніше 11 червня.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно українська збірна військових-учасників бойових дій перемогла на чемпіонаті Європи з футболу.

Читайте також:
#ЗозулюВЗбірну. Ультрас вимагають викликати в національну команду форварда Романа Зозулю. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна