Зеленський звільнив 15 голів ОДА

 

Президент Володимир Зеленський звільнив голів 15 обласних державних адміністрацій.

Про це поінформував заступник глави адміністрації президента Руслан Рябошапка під час брифінгу у вівторок, 11 червня, повідомляє “Укрінформ”.

“Щодо звільнення губернаторів, сьогодні надійшла перша частина подань з Кабінету міністрів на звільнення керівників обласних державних адміністрацій”, — сказав він.

За його словами, глава держави звільнив голів Чернігівської, Хмельницької, Херсонської, Тернопільської, Сумської, Полтавської, Миколаївської, Львівської, Кіровоградської, Київської, Івано-Франківської, Запорізької, Закарпатської та Волинської ОДА.

Крім того, Рябошапка зазначив, що відсторонено від виконання обов’язків в. о. керівника Одеської ОДА.

Нагадаємо, Кабінет міністрів 5 червня запропонував президенту Володимиру Зеленському звільнити низку голів ОДА.  Пізніше у ЗМІ з’явилася інформація, що пропонується звільнити 13 губернаторів.

Читайте також:
Кадрові чистки в СБУ: Зеленський звільнив ще сім начальників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна