У Дніпрі затримали жінку, що у переході торгувала гранатами

 

У Дніпрі поліцейські вилучили у жінки дві гранати F-1, а під час обшуку за місцем її проживання знайшли ще два гранатомети.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровщини.

У підземному переході в Новокодацькому районі м. Дніпра 52-річна жінка продавала дві гранати Ф-1 із запалами, йдеться у повідомленні.

Факт продажу зброї зафіксовано правоохоронцями під час здійснення оперативних заходів.

Наголошується, що під час обшуку, за місцем проживання жінки, знайшли ще два гранатомети РПГ-26.

Вилучену зброю і боєприпаси направлено на експертизу. Правоохоронці з’ясувалаи, що жінка була  раніше судимою за збут наркотиків, крадіжку та незаконне зберігання зброї.

Зловмисницю затримали в порядку ст. 208 КПКУ, наразі вирішується питання про обрання затриманій міри запобіжного заходу.

У пресслужбі зазначають, що відповідно до ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), жінці загрожує до 7 років позбавлення волі.

Читайте також:
На Луганщині АТОвець підірвав себе гранатою в приміщенні банку. ОНОВЛЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна