Обшуки ФСБ: у кримської татарки почалися передчасні пологи

 

Під час обшуків російських силовиків у будинку кримського татарина Ризи Омерова у його дружини почалися передчасні пологи на сьомому місяці вагітності.

Про це в понеділок, 10 червня, повідомляє “Кримська солідарність” в Facebook.

Відзначається, що жінку відвезли до пологового будинку.

Крім того, вранці по дорозі в Ростов були зупинені працівниками ДПС сестра і батько Ризи Омерова – Фатма Ісмаїлова і Енвер Омеров. На даний момент Енвер Омеров затриманий.

Фатма Ісмаїлова є дружиною Рустема Ісмаїлова, фігуранта у “справі Хізб ут-Тахрір”.

Як інформувала “Новинарня“, сьогодні вранці в Криму ФСБ вкотре прийшла з обшуками до кримських татар. “Слідчі заходи” відбуваються:

  • в Алушті уЕльдара Кантемирова;
  • в селі Малий Маяк Алуштинського району у Руслана Месутова;
  • в селі Строганівка Сімферопольського району уЕскендера Сулейманова (рідний брат Руслана Сулейманова, затриманого 27 березня 2019 року).

Також повідомляється про обшуки в будинках сина й батька,Різи та Енвера Омерових у Білогірську та в селі Кам’янка Сімферопольського району.

Різу Омерова силовики затримали і відвезли в невідомому напрямку. Після обшуку російські силовики затримали і відвезли до відділу ФСБ Росії в Криму також Ескендера Сулейманова. Ельдара Кантемирова відвезли з Алушти до села Зарічне, за місцем прописки, де також відбувається обшук.

Читайте також:
“Воронцов би помер вдруге”: в Криму затопило історичну пам’ятку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна