“Назвали Богданою, як хотів Сергій”. У нареченої загиблого воїна 93 омбр народилася донька

 

У нареченої загиблого воїна 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” Сергія Валаха народилася донька.

Про це інформують у прес-службі 93 омбр.

Зазначається, що наречена Оксана в одному з перинатальних центрів Дніпра народила дівчинку.

Її назвали Богданою, так, як і хотів Сергій. Радісну новину повідомила заступниця директора департаменту соціальної політики Юлія Дмитрова, яка опікується сім’ями загиблих ветеранів”, – пишуть у прес-службі бригади.

У 93 омбр додають, що це вже другий випадок у бригаді, коли війна забирає батька у дитини, яка ще не встигла з’явитися на світ.

Як інформувала “Новинарня“, 20 березня 2019 року від підриву на міні загинув старший солдат 93-ої омбр “Холодний Яр” 34-річний Сергій Валах, псевдо “Борода”.

Того вечора екіпаж бойової машини старшого солдата Валаха відправився придушити вогонь ворога. Дорогою бойова машина наїхала на міну. Валах прийняв на себе головний удар від вибуху внаслідок якого отримав тотальні опіки четвертого ступеня, не сумісні з життям.

Двоє інших членів екіпажу лишилися живі, проте також отримали опіки різного ступеню тяжкості. Вдома у Сергія лишились батько, 15-річний син та вагітна дівчина.

Читайте також:
“Із дощем, снігом та вітром”. У Дніпрі попрощалися із воїном 93 омбр Сергієм Валахом. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна