“Взаємини налагоджені”: Кривонос розповів про зустріч з Данилюком

 

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос зазначає, що у нього вже налагоджені робочі взаємини з новим секретарем РНБО Олександром Данилюком.

Про це він розповів у коментарі журналістам “Інтерфакс-Україна”.

“Звісно, ми зустрічалися з новим секретарем РНБО Олександром Данилюком. У нас вже триває плідна робота, у нього є зацікавленість», – сказав він.

Кривоніс із жалем зазначив, що у президента України Володимира Зеленського поки що немає часу з ним зустрітися.

“Я міг би донести йому і ту ж програму “П’ять кроків” (з реформування оборонної сфери, ухвалену РНБО і затверджену указом попереднього президента Петра Порошенка – “Н”.), й інші аспекти своєї діяльності. Подивимося: я служу своїй Батьківщині і своєму народу насамперед”, – зазначив Сергій Кривонос.

Він також нагадав, що ще в лютому 2019 року під час зустрічі з тоді кандидатом у президенти Зеленським відмовився від можливої посади міністра оборони України або начальника Генерального штабу.

“Це мені нецікаво, я розумію, чим я вмію займатися і що я можу зробити”, – наголосив він.

Відзначимо, що 12 березня 2019 року на той час президент України Петро Порошенко призначив заступником секретаря РНБО Сергія Кривоноса, який обіймав до цього посаду заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський затвердив новий склад РНБО. Новим секретарем Ради нацбезпеки та оборони став екс-міністр фінансів Олександр Данилюк.

Читайте також:
“Зима близько”: Зеленський провів перше засідання РНБО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна