Полторак розпорядився преміювати військових за полігон перед ООС по 3 тис. грн.

 

Військовослужбовці Збройних сил України, які приступають до інтенсивної фази підготовки перед залученням до ООС, будуть премійовані на 3 тис грн. кожен.
Як передає “Новинарня“, про це 1 червня заявив міністр оборони Степан Полторак.

“Таке рішення прийняв, перебуваючи у розташуванні 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗС України на Закарпатті.
Зокрема, визначаючи завдання командуванню військової частини, акцентував увагу на дбайливому ставленні командира до підлеглих, враховуючи значні навантаження, тривале знаходження в польових умовах та виснажливий учбовий процес під час бойового злагодження”, – написав міністр у “Фейсбуці”.

“З метою підвищення мотивації особового складу підрозділів ЗС, які виходять на завершальну активну фазу бойового злагодження у навчальних центрах та полігонах перед виходом в район проведення Операції об’єднаних сил, я прийняв рішення щодо преміювання зазначених військовослужбовців премією у розмірі 3 тис грн.” – додав він.

Як інформувала “Новинарня“, 6 травня президент Петро Порошенко розпорядився збільшити винагороду за службу на першій лінії ООС, щоб загальна платня становила $1000.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна