“Я приїхав будувати”: Саакашвілі повернувся в Україну

 

Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одещини Міхеіл Саакашвілі, якому напередодні відновили українське громадянство, повернувся до України.

Про це в середу, 29 травня, інформує “Українська правда”.

Літак з ним на борту приземлився в київському аеропорту “Бориспіль”, прибувши з Варшави. Видання зазначає, що там його зустрічали журналісти, соратники по партії “Рух нових сил” та просто прихильники. Хтось з народними танцями і піснями, а хтось – з короваєм.

Колишньому вигнанцю довелося з великими труднощами продиратися крізь натовп до виходу. На шляху йому подарували квіти, хтось навіть посадив на руки дитину.

За інформацією видання, зустрічати Саакашвілі приїхали також колишній нардеп Олесь Доній та екс-мер Конотопа Артем Семеніхін.

Саакашвілі заявив журналіста, що повернувся в Україну не для того, щоб комусь мститися або карати.

“Я приїхав сюди не комусь мститися, когось карати, когось руйнувати. Руйнувати, мстити – це взагалі не мій стиль”, – заявив Саакашвілі.

За його словами, він приїхав до України з іншою метою.

“Я повернувся сюди робити те, що я найкраще вмів завжди робити, – будувати те, що мені не дали в Одесі. Я хочу разом з мільйонами українців, після того, як видався історичний шанс, з новим президентом, з новою командою, брати участь в будівництві нової України”, – стверджує екс-президент Грузії.

Як інформувала “Новинарня“, Саакашвілі в аеропорту зустрічають з портретом Зеленського.

Читайте також:
Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна