Волонтер Мочанов ініціює нагородження Муженка званням Героя України

 

Автогонщик і волонтер Олексій Мочанов звернувся до президента Володимира Зеленського з ініціативою нагородити колишнього начальника Генерального штабу ЗСУ — Головнокомандувача Збройних сил України, генерала армії Віктора Муженка (позивний “Гром”) найвищою нагородою держави — званням Героя України за “неоціненний особистий внесок у розбудову і організацію управління ЗСУ і службу Україні в найтяжчі часи”.

Про це спортсмен написав у середу, 29 травня, на своїй сторінці у Facebook.

“За свою службу державі, за організацію роботи і взаємодії військ, за особисті заслуги генерал армії Віктор Муженко вартий найвищої нагороди. Єдиної за всю війну. Йому жодного разу не давали ніяких заохочень, крім звань. Героями і орденоносцями ставали його підлеглі і колеги, генерали армії з суміжних відомств”, — зазначив Мочанов.

Читайте також:
Муженко з боєм деблокував 30-ту бригаду, віз на голові матюкливого солдата і був збитий “градом”. ІНТЕРВ’Ю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна