Україна і Мексика готуються до запровадження безвізу

 

Україна і Мексика почали підготовку до запровадження безвізового режиму між країнами.

Про це повідомляють у прес-службі Міністерства закордонних справ.

Напередодні пройшли двосторонні консультації у консульській сфері, на яких сторони проаналізували стан та перспективи співпраці у візово-міграційній сфері. Особливу увагу делегації приділили темі взаємного скасування візових вимог для громадян України та Мексики.

“Враховуючи тенденції до щорічного зростання числа громадян України та Мексики, які подорожують, встановлення безвізового режиму дасть суттєвий імпульс розвитку багатовекторного двостороннього співробітництва, насамперед у туристичній, торговельно-економічної, інвестиційної, науково-культурній та інших сферах”, — йдеться у повідомленні.

Також сторони виробили алгоритм для укладення угоди про спрощення і скасування візових вимог для всіх громадян України і Мексики.

Читайте також:
МЗС веде переговори про спрощення візового режиму з 22 країнами, – Клімкін

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна